Vizitați TOB și aflați de la specialiștii Top Profil Sistem soluțiile pentru un acoperiș de calitate și durabil

Top Profil Sistem, firma producătoare de țiglă metalică și sisteme de acoperișuri, este un nume cunoscut încă din interviul publicat în ediția precedentă a catalogului Ortodox Market.

Atunci, dl. Aurel Verdes, managerul Top Profil declara:

“Indrăznesc să spun că dacă orice preot din România vine la Top Profil, îi fac cea mai bună ofertă din câte a primit anterior.  Viața mea sunt acoperișurile, iar pentru slujitorii lui Dumnezeu ofer ce-i mai bun. Eu mă angajez să lucrez la cele mai bune prețuri și, reiterez, la cea mai bună calitate pentru biserici, case parohiale, case praznicare.”

Pe 6, 7, 8 octombrie, la Expo Transilvania, Cluj Napoca în cadrul Târgurior Internationale Bisericești aveți ocazia de a vă convinge de cele ilustrate în interviu.

Top Profil Sistem va fi prezentă la TOB cu cele mai noi soluții pentru acoperișul bisericii, casei parohiale sau praznicare.

Pe durata celor 3 zile de târg puteți afla de la specialiștii firmei care sunt cele mai potrivite materiale pentru acoperișul bisericii, puteți primi consultanță pentru proiectul dvs. și veți descoperi cele mai noi produse, unele dintre ele unice în România, cum este tabla care imită lemnul și piatra.