Vizitați Târgurile Internaționale Bisericești și puteți câștiga o tabletă cu program de clopote și muzică religioasă

Sonorizări Biserici Ilie Popescu în colaborare cu Târgurile Internaționale Bisericești oferă cadou prin tragere la sorți 3 tablete cu program de clopote și muzică creștin-religioasă, vizitatorilor de la târgurile care vor avea loc la Cluj-Napoca între 2-4 octombrie.

La tombolă vor participa toți vizitatorii TOB, urmând ca doi dintre câștigători să fie desemnați în ultima zi a târgului, prin tragere la sorți și câștigătorul celei de a III-a tablete să fie extras dintre participanții la Conferința Specialiștilor în Sonorizare pentru Biserică, eveniment organizat vineri, 4 octombrie în cadrul târgului.

Tabletele au o diagonală de 7 inch, sunt de sine stătătoare și pot fi conectate la mai toate instalațiile de sonorizare existente, fie ele chiar rudimentare. Sunt ideale pentru biserică deoarece au instalat un program special de clopote și muzică religioasă.

Mai multe detalii despre concurs și regulamentul complet se găsesc pe site-ul oficial al târgului: www.targulbisericesc.eu/3-tablete și pagina de facebook: targul.bisericesc.