Vă invităm la Conferința Specialiștilor în Sisteme de Sunet pentru Biserică

      Târgul Internațional Bisericesc TOB are plăcerea să vă invite la primul eveniment din România dedicat sonorizării bisericilor, respectiv la Conferința Specialiștilor în Sisteme de Sunet pentru Biserică.
      Conferința va  fi susținută de specialiștii în sonorizări pentru biserică, majoritatea fiind constituită din nucleul expozanților de la Târgurile Internaționale Bisericești și este dedicată celor interesați de domeniu: preoți, potențiali distribuitori, specialiști în domeniu.
         Temele abordate în cadrul conferinței vor fi: sisteme de sonorizare, psihoacustică, adaptarea sistemelor în funcție de arhitectura bisericii, calitățile unui sunet de calitate, bugetul pentru un proiect de sonorizare, ultimele apariții din domeniu și cele mai moderne sisteme, direcția în care se îndreaptă sonorizarea de biserică.
         Specialiștii care vor vorbi în cadrul conferinței reprezintă firme de top specializate pe sonorizarea bisericilor: GDL Elettronica – Italia, Strasser – Germania, Belltron – Italia, Sonorizari Popescu – România. Conferința va avea loc vineri, 3 octombrie, ora 14.00 la centrul Expo Transilvania din Cluj-Napoca.
         Participarea este gratuită. Vă rugăm să confirmați/infirmați participarea până miercuri, 24 septembrie la nr. de tel 0740 593 418 deoarece locurile sunt limitate. Totodată, participând la conferință puteți câștiga și o tabletă cu program pentru clopote și muzică religioasă oferită de Sonorizări Ilie Popescu.
        Vă așteptăm!