Top Profil Sistem – inovație și calitate în producerea acoperișurilor de biserică

Top Profil Sistem este unul dintre pionierii producătorilor de tiglă metalică și sisteme pentru acoperiș din România. Firma, înființată în urmă cu 8 ani, își are rădăcinile în prima fabrică de țiglă metalică din Basarabia, pe care același manager Aurel Verdeș a plasat-o în topul celor mai mari producători.

Încă de la înființare, Top Profil Sistem a fost deschizător de drumuri în inovația și producția țiglei metalice și a sistemelor de acoperiș, fiind cea care a adus pentru prima dată profilul de țiglă metalică ondulată pe care acum mai toate fabricile l-au adoptat. De curând, Top Profil Sistem a lansat un nou produs unicat, lambriul metalic, care imită perfect lemnul și are un profil asemănător cu al scândurilor.

 

Fiecare dintre aceste inovații este sustinută foarte bine de echipa de profesioniști ai fabricii, gata oricând să ofere consultanță pentru orice tip de construcție sau buget. Față de preoții ortodocși si Biserică au o deschidere specială și sunt pregătiți oricând să găsească o soluție mai bună, din punct de vedere al calității și al costurilor, decât cea pe care preotul a primit-o de la alte companii.

Iată ce aveți de făcut înainte de a intra în legătură cu unul dintre specialiștii Top Profil Sistem:

Mai multe despre omul din spatele succesului Top Profil Sistem și evoluția companiei puteti afla într-un interviu special în  noul număr Ortodox Market, care va fi publicat in curand.