TOB 2018

Cel mai așteptat eveniment dedicat pieței bisericești din SE Europei, TOB (Târgul Internațional de Veșminte, Cărți și Obiecte Bisericești) ajunge anul acesta la cea de-a XVII-a ediție care se va desfășura pe 4-5-6 OCTOMBRIE la Cluj-Napoca, Centrul Expo Transilvania. 

DSC 0601
DSC 0640
Construind pe succesul din 2016, ne-am concentrat eforturile pentru ca în 2018 TOB să coalizeze și mai multă energie.

Datorită parteneriatelor strategice cu organizatorii celor mai importante târguri bisericești din lume:DEVOTIO Italia, KOINE Italia, SACROEXPO Polonia, ORTHODOXIA Grecia, pe lângă expozanții de talie internațională, și-au anunțat prezența ca vizitatori specialiști reprezentanții celor mai importante magazine bisericești și lanțuri de distribuție din străinătate.

Este o ocazie specială atât pentru preoții și monahii vizitatori să descopere producători, obiecte și servicii necesare pentru buna păstorire a bisericii, cât și pentru expozanți care pot încheia parteneriate cu producători și distribuitori de renume.

Dacă doriți să luați parte la cea mai mare expoziție din țară dedicată  pieței bisericești,  contactați-ne acum pentru rezervarea standului.

2

Important!

Ocuparea standurilor se va face în ordinea înscrierilor.

Pentru înscrieri și detalii vă stăm la dispoziție.

Echipa Media Scai
tobromania@yahoo.com
0040 31/4315602
0040 740221813
www.targulbisericesc.eu