TOB 2016, o ediție spectaculoasă! Mulțumim tuturor!

Târgul Internațional Bisericesc TOB  a încheiat o nouă ediție la Cluj-Napoca. A fost o ediție spectaculoasă, o ediție inedită plină de energie.

 

Timp de trei zile centrul expozițional din inima Transilvaniei a fost neîncăpător pentru artiștii și profesioniștii din mediul bisericesc veniți din toate colțurile Europei să-i cunoască pe preoții, monahii și credincioșii din România.

Încă de la primele ore ale expoziției ne-am bucurat de foarte mulți vizitatori. Preoți, monahi, credincioși din România, Moldova, Ungaria, Serbia și chiar Liban au răspuns chemării noastre și au călcat pragul TOB dornici să descopere minunatele obiecte expuse: clopote realizate în turnătorii cu tradiție, obiecte bisericești manufacturate, veșminte țesute și brodate, carți duhovnicesti, sisteme de sonorizare, sisteme de încălzire, soluții pentru acoperișuri, pardoseli, ornamente din fier forjat manual si multe altele.

Prin prezența numeroaselor companii din Polonia, Italia, Grecia, Serbia, Germania dar și a vizitatorilor specialiști s-a conturat încă o dată aura internațională a târgului.

Numeroși reprezentanți ai marilor companii si lanturi de magazine bisericesti din Spania, Franta, Polonia, Grecia, Serbia, Portugalia au fost vizitat expozitia în toate cele trei zile, au discutat si stabilit parteneriate cu expozantii TOB.

TOB 2016 a îmbinat foarte bine cerințele unui târg de business, dar a rămas în primul rând un târg al bucuriei unde preoții, monahii și credincioșii pot să descopere frumusețea lucrurilor care ne ajută să fim mai aproape de Dumnezeu.

Acest târg vă este dedicat în primul rând sfințiilor voastre, preoți si monahi și tuturor credincioșilor. Vă mulțumim pentru prezența dvs. în număr atât de mare și vă așteptăm cu drag peste doi ani la o nouă ediție a bucuriei.

Multumim si tuturor partenerilor care ne-au sustinut în eforturile noastre de promovare și nu în ultimul rând expozanților.