Spectacol extraordinar la TOB susținut de „Profesorul de joacă”, Leon Magdan

Sâmbătă, 4 octombrie la ora 13.00, copii, părinți și bunici sunt invitați la spectacolul extraordinar susținut de Leon Magdan – finalistul de la Românii au Talent. Spectacolul va avea loc în cea de a 3-a zi a târgului bisericesc TOB, la centrul Expo Transilvania din Cluj-Napoca.

Toți vizitatorii TOB din 2 și 3 octombrie (joi și vineri) vor primi invitație gratuită la spectacol.

Artistul Leon Magdan este prezent la TOB încă de la primele ediții, cu minunatele cărți religioase pentru copii scrise chiar de el. În tot ce face, pune multă duioșie și dragoste pentru ce mici, iar jocurile și ghidușiile pregătite sunt o lecție continuă de apropiere de biserică și de Hristos.

Dar nimeni nu spune mai frumos aceste lucruri decât însuși „profesorul de joacă”:

Mă numesc Leon Magdan, dar cei mai mulți copii și părinți mă cunosc ca Profesorul de joacă. Îmi place enorm să lucrez cu copiii și nu mă văd făcând altceva. Pe de o parte scriu cărți pentru copii, iar pe de altă parte pun în scenă spectacole cât mai interesante și mai surprinzătoare. Încerc să-i fac pe copii să se bucure și să învețe ceva bun cu drag, cu zâmbetul pe buze. Și când spun asta, mă refer la copiii de toate vârstele, de la 4 la 84 de ani. Căci, indiferent de vârstă, fiecare din noi rămâne în adâncul sufletului un copil. Copilul acesta, din sufletul nostru, are nevoie să se joace și să se bucure. Și cred că nimic nu poate fi mai frumos în viață, decât să copilărești odată cu copiii sau cu nepoții tăi.

 Misiunea pe care mi-am asumat-o, alături de echipa pe care am selectat-o lângă mine, este de a transmite aceste valori tuturor copiilor, de orice vârstă. De a-i face să privească lumea ca pe o minune. Căci toate cele din jurul nostru sunt uimitoare și interesante și din toate putem învăța câte ceva. Și o putem face cu drag, cu zâmbetul pe buze, bucuroși și încântați de minunățiile din jurul nostru.

Doresc de asemenea să transmit valorile acestui neam, și o fac atât prin spectacole cât și prin cărticele frumoase, potrivite pentru mâinile și sufletul unui copil.

Ce înseamnă să fii copil: să te bucuri de orice lucru neînsemnat, să fii mereu curios, să vezi lumea mai bună decât este, să ierți cu ușurință, să iubești necondiționat, adică să trăiești cu adevărat. Asta încerc să-i învăț pe cei mici, dar și pe cei mari, în spectacolele mele”.

Vă așteptăm cu drag!