Soluții pentru întreținerea și curățenia bisericii de la IPC WASH SYSTEMS București

Înfrumusețarea bisericii este strădania pe care sfințiile voastre și comunitatea de credincioși o depuneți neîncetat.

Fie ca este o biserică în construcție sau o biserică încărcată de istorie, vă străduiți să țineți Casa Domnului mereu primenită.

Alegeți pentru ea cea mai frumoasă pardoseală din marmură sau granit, o mochetă deosebită din lână, vă îngrijiți de pictura bisericii sau de restaurarea iconostasului și multe altele.  Odată finalizate, aceste lucrări trebuie întreținute cu mare grijă.  Suprafețele mari, cum sunt pardoselile sau iconostasul, necesită echipamente speciale care să vă ajute să le curățați de praf, de urme, de ceară sau fum, fără să le deteriorați.

În noul număr Ortodox Market, IPC WASH SYSTEMS vă propune câteva echipamente profesionale care să vă ajute să aveți grijă de lucrarea frumoasă pe care ați realizat-o în biserică.

- Aspiratoare profesionale adaptate pentru suprafețele mari din biserică sau speciale pentru curățarea unor suprafețe mici/ medii. Sunt dotate cu filtre speciale pentru a reține praful, viruși, bacterii, mucegai sau micro-paraziți.

- Echipamente de spălat, șters și aspirat pentru suprafețe tari din marmură sau granit

- Echipamente de curățare cu aburi, ideale pentru mochete sau covoare din lână sau alt tip de compozție

 

Firma are o experiență de peste 15 ani în domeniul echipamentelor profesionale, iar produsele prezentate sunt doar o mică parte din portofoliul companiei.

Echipa de specialiști, condusă de dl. Istvan Kocsis, managerul IPC WASH SYSTEMS, vă poate ajuta să alegeți echipamentul potrivit pentru nevoile din biserica sfinției voastre.

Puteți solicita mai multe detalii sau programa o întâlnire cu un reprezentant IPC, folosind datele de mai jos:

Persoana de contact: Istvan Kocsis

Tel: 0744 268 696

Email: office@ipcleaning.ro

www.ipcwashsystems.ro