Slujba de Duminică.ro – primul serviciu de transmisie prin internet a evenimentelor bisericești

Slujba de Duminică este un moment de bucurie pentru fiecare credincios, un moment în care, împreună cu cei din comunitatea noastră, dăm slavă lui Dumnezeu pentru binefacerile pe care le revarsă asupra noastră.  Este o bucurie a regăsirii cu Dumnezeu și cu aproapele nostru.

În locul natal, această întâlnire capătă o încărcătură specială, pe care aflati departe tânjim să o recăpătăm, să o retrăim.

Mânați de acest sentiment, o echipă de tineri maramureșeni specializați in IT a implemenat un sistem de transmisie live care să permită celor aflați departe de satul natal să ia parte la Slujba de Duminica din biserica din comunitatea lor.

Prin intermediul unei plaforme online, slujbadeduminica.ro, credincioșii din toată lumea pot să participe la  sfintele slujbe si evenimentele bisericești de acasă.

Așa a apărut primul proiect implementat pentru parohia Tăuții de sus – Tăuții Live , un site interactiv unde credincioșii pot intra sa vada live sfintele slujbe din biserica din locul natal, pot comunica cu cei ramasi acasă, pot susține idei și proiecte din parohia lor.

Sistemul poate fi implementat in toate bisericile din țară. Dacă doriți ca și biserica sfințiilor voastre să fie mai aproape de credincioșii aflați departe de locul natal, echipa Slujbadeduminica.ro va poate ajuta.

contact@slujbadeduminică.ro

http://slujbadeduminica.ro/

T: 0040-0264 413031

Vă invităm să-i cunoașteți și să asistați la o demonstrație live în cadrul Târgului Internațional de Veșminte, Icoane, Cărți și Obiecte Bisericești – TOB, care va avea loc intre 6-8 octombrie la Cluj-Napoca.