SIDORA: Bisericile Ortodoxe din România merită pardoseli de calitate.

Biserica, pe lângă misiunea pe care o are, este și un spațiu de congruență al artei: pictura de mare valoare, sfinte vase făurite de mâinile giuvaiergiului, impunătorul candelabru, detaliile sculpturii împodobesc catapeteasma semeață…Cu greu își găsesc locul aici termopanul de la ferestre, gresia sau obiectele de calitate îndoielnică.

De aceea ne bucurăm nespus să descoperim încă oameni care înfrumusețează biserica. Astfel, în acest articol vă prezentăm firma Sidora care realizează pardoseli din marmură și granit, personalizate cu medalioane bizantine și multe alte modele.

Tehnica folosită este lustruirea prin debitare cu jet de apă și avantajele sunt: costurile reduse, conturul precis și neted, fără denivelări, procedeul este fără praf și nu afectează interiorul bisericii.

Sidora deține un portofoliu impresionant de lucrări: Palatul Patriarhiei, Biserica Sfânta Vineri Pajura din București, Biserica Delea Nouă, Biserica Răzoare, Mănăstirea Mangalia
Pentru acestea SIDORA oferă soluții specializate:
• intarsii cu motive specifice (ex: Vulturul Bicefal, spicul de grâu, vița de vie, brâu etc)
• pisanii din marmură cu text și simbol gravat.
• medalioane decorative pe orice suprafață, fără limite
de formă sau dimensiune.
• Marmură și granit de cea mai bună calitate.

Iată și mesajul directorului Sidora, dl.Radu Grămadă: Am înființat SIDORA pentru a veni în ajutorul sfințiilor voastre cu soluții tehnice și estetice deosebite pentru pardoselile bisericilor ortodoxe. SIDORA este singura firmă din România care realizează pardoseli și medalioane din marmură pentru biserici, prin debitare cu jet de apă, la cele mai bune prețuri. Debitarea cu jet de apă este o tehnică modernă care permite obținerea de pardoseli impecabile. De aceea, numeroase biserici și catedrale din România au ales să lucreze cu SIDORA.”