Renumita turnătorie de clopote Jan Felczynski, fondată la 1808, participă la TOB 2016

Avem plăcerea de a anunța prezența în cadrul celei de-a XVI -a ediții TOB a uneia dintre cele mai vechi turnătorii de clopote din Europa, Jan Felczynski PoloniaFondată în 1808, turnătoria este recunoscută pentru modul unic în care clopotele sale îmbină tradiția transmisă de-a lungul a generații întregi cu soluțiile moderne de design, acustică și automatizare.

 

Între 6-8 octombrie, la Expo Transilvania, Cluj-Napoca aveți ocazia de a cunoaște echipa de profesioniști ai turnătoriei. Vor veni împreună cu specialiștii în automatizări clopote ai companiei poloneze Rduch Bells & Clocks și experții în sonorizări profesionale pentru biserici Phoenix Professional Audio.

Timp de trei zile, la standul din cadrul expoziției, cele trei firme vor oferi preoților soluții integrate pentru bisericile pe care le păstoresc:

  •  clopote cu design personalizat și  acustică certificată
  •  automatizări clopote și ceasuri de turn
  •  servicii complete pentru montaj în cadrul turnului 
  •  soluții specifice de acustică

Clopotele Jan Felczynski sunt recunoscute și apreciate în întreaga lume atât pentru calitatea execuției, dar mai ales pentru sunetul specific.

Turnătoria este singura din Polonia care testează și inovează constant calitatea sunetului clopotelor sale.

În 2014, odată cu turnarea clopotului pentru catedrala Wavel din Krakovia, turnătoria a dezvoltat un nou profil pentru clopotele sale numit Royal Bells.

Aflați mai multe despre turnătoria Jan Felczynski accesand www.janfelczynski.com

Puteti descarca brosura de prezentare a turnatoriei Jan Felczynski de aici