Reduceri speciale la Atelierul de Veșminte Creștine, doar la TOB 2016

Atelierul de Veșminte Creștine, unul dintre producătorii de veșminte preoțești și acoperăminte bisericești cu tradiție din țara noastră, vă invită să vizitați standul din cadrul TOB, centrul Expo Transilvania din Cluj, pe  6,7 și 8 octombrie și să profitați de oferte și discounturi speciale atât pentru produsele din colecțiile precedente cât și pentru cele din noile colecții.

Iată una dintre ofertele de care vă puteți bucura doar pe durata târgului.

Atelierul  s-a născut în 2005 si de-a lungul celor 11 ani și-a devzoltat continuu gama de veșminte preoțești, veșminte diaconești și arhierești, acoperăminte bisericești,  folosind materiale de cea mai bună calitate și broderie inspirată din tradiția romînească și cea bizantină. 

 

În cele trei zile ale târgului, la standul Atelierului de Veșminte Creștine  veți beneficia de consiliere gratuită, veți putea afla detalii despre anumite modele sau materiale și veți putea plasa o comandă dacă aveți deja cu dumneavoastră măsurile exacte. Veti avea ocazia să explicați specialiștilor dorința dumneavoastră mai ales că atelierul are personal calificat care știe să personalizeze veșmintele cu broderie de calitatea excepțională.