Automatizări clopote Rduch Bells & Clocks Polonia, pentru prima dată la TOB 2016

Rduch Bells&Clocks este cea de-a doua companie care va participa împreună cu  turnătoria de clopote Jan Felczynki Polonia la TOB 2016.

Compania, fondată în 1973 de către Antoni Rduch,  este una dintre cele mai vechi firme de automatizari clopote din Europa Centrală și de Est.

Încă de la începuturile sale,  a fost apreciată pentru calitatea sistemelor de automatizare pe care le-a dezvoltat, dar mai ales pentru inovatie. Multe dintre sistemele create au fost o premieră în domeniul automatizărilor.

Astăzi firma oferă toată gama de soluții pentru automatizare, montare clopot în interiorul turnului – constructie jug, constructie structură, clopote electronice, carilloane, ceasuri de turn.

Aflați mai multe despre soluțiile propuse de Rduch Bells&Clocks în broșura de prezentare pe care o puteti descarca de aici.

Vizitați TOB 2016, între 6-8 octombrie și aveți ocazia de a primi de la specialiștii Rduch Bells&Clocks și cei ai turnătoriei Jan Felczynski consultantă specializată pentru a avea un clopot care să dăinuie peste veacuri.