Producători, artiști, profesioniști și furnizori de top în noul număr Ortodox Market

În 2009 tipăream pentru prima dată singurul ghid informativ pentru mediul eclesial.  Era, și continuă să fie până astăzi, singura publicație din țară care reunește în paginile sale producători și artiști de top din România și principalele țări ortodoxe.

Anul acesta se împlinesc 10 ani și 17 ediții și, ca de fiecare dată, avem bucuria să aducem în atenția dvs., a preoților români, firme cu tradiție, furnizori de încredere ori afaceri de familie născute din talent și dedicare.

INTERVIUL EDIȚIEI ne-a purtat pe meleaguri clujene unde l-am cunoscut pe FLAVIU POP cel care a pus bazele ACOUSTIC DENSITY printre puținii producători români de echipamente și sisteme de sonorizare performante pentru biserici.

Interviul complet aici.

 

Printre noutățile editiei:

ARTIS  GRECIA – Atelierul de poleire poleire și restaurare a lucrărilor de artă bizantină. Detalii aici.

STAR STONE – producător român de pavaje premium și piatră decorativă, furnizor de încredere pentru parohiile ortodoxe. Vizitați site-ul producatorului aici.

ACOUSTIC DENSITY - producător de sisteme de sonorizare performate pentru bisericile ortodoxe. Interviul complet aici.

ARETE – producător român de bănci și scaune pentru biserici. Vizitați site-ul producatorului aici.

SACROARTIS -  atelier român specializat în poleire cu aur mobilier și icoane bisericesti. Parte din lucrări disponibile pe site.

Dacă nu ați intrat incă în posesia catalogului, ne puteți solicita un exemplar pe adresa de email tobromania@yahoo.com.  Publicația și expeditia sunt gratuite.