Premieră: TOB și Zhaus prezintă cele mai noi sisteme de încălzire profesională pentru biserici

Pentru prima oară la TOB va fi prezentă o companie specializată în sisteme de încălzire profesională pentru lăcașurile de cult. Este vorba despre Zhaus,  una dintre cele mai renumite companii din domeniu. Astfel, pe 2, 3 și 4 octombrie la centrul Expo Transilvania Cluj-Napoca, toți preoții și administratorii de parohii sunt invitați să afle de la specialiștii Zhaus cea mai eficientă soluție pentru biserică.

De-a lungul timpului, încălzirea corespunzătoare bisericii a devenit o necesitate, multe dintre mănăstirile și locașurile de închinare fiind proiectate fără a include un sistem de climatizare. Pentru a alege cel mai eficient sistem este nevoie de multă atenție datorită sensibilității mobilierului bisericesc și a picturilor la schimbările de temperatură și umezeală.

Pe durata celor trei zile de târg, specialiștii Zhaus îi vor putea ajuta pe cei interesați să aleagă cel mai bun sistem de: încălzire pardoseală, încălzire prin curenți de aer, încălzitoare sub mochetă, covoare încălzitoare, panouri radiante cu un consum redus de energie.