Părintele Mircea Ursache sculptează cu har lemnul credinței

”Am început să sculptez mobilier bisericesc, din dăruire pentru lemn şi biserică, de la 15 ani, în atelierul lui Gheorghe (Ghiță) Hantăr. La 26 de ani am îmbrăcat haina preoţei. Am păstrat de la străbunii mei preţuirea pentru tot ce-i românesc şi binefăcut.” ne-a spus părintele Ursache atunci când ne-a primit în casa și in atelierul sfinției sale din Piatra Neamt.

Am reușit să surprindem câteva crâmpeie din multele lucrări minunate pe care părintele le-a făcut pentru numeroase locașuri sfinte de-a lungul timpului.

Împreună cu părintele Mircea Ursache in atelierul sfinției sale din Piatra Neamț, unde sunt realizate cu mult har catapetesme, străni pentru credincioși, străni pentru cântăreți, scaune arhierești, axionițe și multe altele.

Scaun arhieresc lucrat de părintele Mircea Ursache în lemn masiv de stejar, avand reprezentata mitra arhiereasca si simbolurile puterii episcopale.

Masă și scaune unicat lucrate in stejar masiv, ideale pentru case parohiale, case praznicare sau locuințe familiale.

Mai multe lucrări minunate ale părintelui Ursache veți găsi și în catalogul Ortodox Market, ce va ajunge la sfințiile voastre in scurt timp.

Pana atunci, puteți lua legatura cu părintele Ursache la telefon sau email:

Tel: 0745220997, Email: pr.ursachemircea@yahoo.com