Obiecte de cult ortodoxe de la Eikon

Eikon este un nume deja consacrat pe piața de obiecte bisericești și asta pentru că din anul 2000 când a înființat firma, Nicolae Zagnat a păstrat două reguli cu sfințenie: calitatea obiectelor și respectarea strictă a cultului ortodox.

De atunci a împodobit multe biserici cu icoane ortodoxe în stil bizantin, aurite sau argintate, sfeșnice, policandre, cădelnițe, cruci pentru binecuvântare sau de turlă, racle pentru sfintele moaște, sfinte vase și multe altele.

 

Eikon pune la dispoziție o gamă largă de modele. De pe site-ul oficial: www.eikon.ro, aflăm că numai policandrele din bronz numără peste 40 de modele, având de la 3 becuri până la 154. Firma asigură instalarea, consultanţa şi livrarea policandrelor, iar dacă este necesar se pot face personalizări în funcție de dorința preotului și interiorul bisericii.

Colaborarea cu Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Arhiepiscopia Romanului, Arhiepiscopia Sibiului, Arhiepiscopia Alba-Iulia plus multe mănăstiri din toată țara, recomandă Eikon ca fiind o firmă de încredere din toate punctele de vedere.