Noutăți editoriale și reduceri între 20 și 40% de la Editura Buna Vestire doar la TOB

Toate publicațiile de la Editura Buna Vestire vor avea reduceri între 20 și 40%, pe toată durata Târgurilor Internaționale Bisericești, care vor avea loc pe 2,3 și 4 octombrie la centrul Expo Transilvania din Cluj-Napoca.

Va invitam sa descoperiți câteva dintre noutățile editoriale ce vor fi lansate la TOB:

Întâmplări minunate – Prezbitera Cristina Elena Tarlescu

„Întotdeauna istorisirile duhovnicești au încantat inimile creștinilor, au salvat suflete de necredință, ne-au învățat cum să răspundem creștinește când suntem puși în fata unei anumite situații de viata, au adus sprijin duhovnicesc celor ce se îndoiau de puterea lui Dumnezeu și, nu în ultimul rând, au chemat pe fiecare dintre noi la cunoașterea Iubitorului de oameni Dumnezeu”.

Noul Eveghetinos pe teme, tradus de Ioan Andrei Târlescu

„De fiecare dată când gândul îți fuge la persoana care te-a supărat, te-a jignit sau ți-a provocat paguba de orice fel, fortează-te să-l consideri ca pe un binefăcător, ca pe un doctor trimis de Iisus Hristos ca să te vindece de nenumăratele răni pe care le ai. Te întristrezi atunci când îți amintești de cel care ți-a făcut rău? Acesta este semnul bolii sufletești.

Multumește-i celui care ți-a făcut rău și roagă-te pentru el. Gândește-te că se face motiv ca tu să-ți dai seama de boala ta. Învață să primești încercările prin care te trec oamenii, ca și când ar fi leacuri vindecătoare trimise de Doctorul Cel Ceresc. Însă dacă te vei indigna împotriva lor, este ca și când ai spune lui Hristos: ” Nu vreau să primesc leacurile Tale. Prefer mai bine să trăiesc cu rănile mele sufletești”.

 

Sfaturi duhovnicești pentru omul contemporan  Ah. Nectarie

Întrebări și răspunsuri la problemele vieții omului contemporan. “Acest lucru, trebuie să-l aibă mereu omul în gândul sau și anume că nu este zidit pentru acest pământ. Căutăm un alt oraș și anume Împărăția Cerurilor. Acolo este destinația noastră finală, acesta este și scopul vieții omului, acela de a reuși să se întoarcă în mâinile lui Dumnezeu. <<Fii mei, țelul comun și singurul scop al nostru, al tuturor este drumul spre sfințenie…>>”.