Materiale pentru mozaicuri bisericești excepționale

Calitatea materialelor merge mână în mână cu măiestria artistului iconar și mozaicar. De ea depind deopotrivă frumusețea și trăinicia lucrărilor ce împodobesc sfintele biserici.

În noul număr Ortodox Market, firma Top Mosaic propune artiștilor mozaicari și preoților care doresc să aleagă personal materialele pentru mozaic, o gamă foarte mare de produse de calitate superioară.

Top Mosaic este furnizor de materie primă pentru mozaicuri încă din 2000 și se bucură de peste 40 de ani de experiență internațională.  Este unic importator și distribuitor pentru mai mult de 20 de producători din peste 14 tări.

În showroom-ul situat în zona centrală a Bucureștiului si în magazinul online www.topmosaic.ro  veți găsi:

plăci de mozaic din sticlă, ceramică, porțelan, metal, lemn și piatră naturală, gresie porțelanată în toate formele, mărimile şi culorile

- unelte speciale pentru mozaic; materiale necesare aplicării.

În plus, specialiștii Top Mozaic va vor ajuta să alegeți combinațiile de culori potrivite, materialele necesare pentru aplicare pe diverse suprafețe, chiar și sfaturi de proiectare și montaj.

Mai multe detalii despre Top Mosaic puteți afla de aici:   www.topmosaic.ro 

Contactați specialiștii Top Mosaic folosind numărul de telefon:  +40 (0)742 558 314 sau email-ul  showroom@topmosaic.com