Magazinul Episcopiei Ortodoxe Shumadia din Serbia, va expune minunate odoare bisericesti și suveniruri la TOB 2016

Cea de-a XVI-a ediție a Târgului Internațional Bisericesc își va deschide porțile la Cluj-Napoca, peste foarte puțin timp, cu oaspeți deosebiți. Pentru prima dată anul acesta vom avea ca expozant Magazinul Episcopiei Ortodoxe Shumadia din Serbia.
Pe 6,7 și 8 octombrie, la Expo Transilvania veți avea ocazia să admirați și să cumpărați icoane, suveniruri, obiecte bisericești, tămâie și multe altele, dar cel mai important veți putea împărtăși bucuria ortodoxiei cu frații noștri din Serbia.

PRODAJNI CENTAR EPARHIJE ŠUMADIJSKE – english version from U svemu prvi on Vimeo.

Magazinul Episcopiei Shumadia este distribuitor de odoare bisericești, cărți religioase, suveniruri și accesorii pe întreg teritoriul Serbiei, dar și în alte țări.
A fost înființat în 2004 prin binecuvântarea Episcopului de Shumadia, PS. Jovan și este situat în orașul Kragujevac, în centrul Serbiei.
În cadrul Episcopiei funcționează un depozit en-gros, librării în marile orașe  și magazinul online  WWW.EPARHIJA.RS
Obiectele bisericești provin de la producători și distribuitori din Serbia și din străinătate. Cu ocazia participării la TOB, Magazinul Episcopiei Shumadia este interesat să descopere noi producători și furnizori de odoare bisericești din România și din alte țări.