Kappas Grecia- broderie bisericească de înaltă finețe, în noul număr Ortodox Market

Atelierul Kappas din Grecia este recunoscut în întreaga ortodoxie pentru minunatele veșminte și acoperăminte bisericești realizate din materiale de cea mai bună calitate și  îmbogățite cu broderie de mare finețe. O mică parte dintre acestea sunt prezentate preoților români în noul număr Ortodox Market, prin intermediul căruia Kappas își face debutul în România.

Kappas are o îndelungă tradiție în realizarea broderiei bisericești încă din 1967, când a fost înființat de Sophia Kappas. Astăzi, fiul său, Panagiotis Kappas, duce mai departe această tradiție.

În magazinul din Atena și în magazinul online www.kappas.gr veți găsi veșminte și acoperăminte confecționate din materiale de foarte bună calitate, îmbogățite cu broderii originale de mare finețe și care păstrează în același timp prețuri foarte competitive.

Atelierul lucrează cu preoți din întreaga Europă, din America, Australia, Africa și Orientul Mijolociu.

Modele prezentate pe site reprezintă doar o parte din gama de produse disponibile. Noi modele sunt realizate în permanență, astfel că, dacă vă doriți un anumit veșmânt sau un model personalizat nu ezitați să-i sunați sau să le trimiteți un email.

Káppas Panagiótis
Laníti 19, Áno Kypséli, 11363, Atena
Tel: 0030 2108615324
Fax:0030  2108615264
info @kappas.gr