INTERVIU: Top Profil Sistem – Acoperim toată biserica

Cu fiecare număr Ortodox Market, încercăm să aducem în atenția sfințiilor voastre oameni dedicați intru totul meseriei lor si sfintei biserici, oameni profesioniști, care să vă fie sprijin în misiunea pe care o aveți de împlinit în biserica și comunitatea sfințiilor voastre. Căci, multe sunt problemele de care trebuie să se îngrijească preotul si numai împreună cu cei mai buni sfătuitori poate să aibă cele mai bune rezultate.  Mai ales atunci când misiunea e atât de măreață precum construcția sau renovarea casei lui Dumnezeu.

În interviul ediției a XI-a vi-l prezentăm pe Aurel Verdeș, managerul Top Profil Sistem - pionierul producătorilor de țiglă metalică și sisteme pentru acoperiș.

El este cel care în urmă cu 8 ani a înființat prima fabrică de țiglă metalică din Basarabia, a dus-o în top, după care a vândut-o și a venit la București, la frații de dincoace de Prut să le arate de ce e în stare. Și e în stare, căci a adus cu el un profil nou, inexistent pe atunci, pe care acum îl găsești la toți producătorii, dar el a fost pionerul. Și, încăpățînat cum e, nu s-a lăsat iar acum a adus iarăși un profil unicat: lambriul metalic. E atât de determinat să le ofere preoților cel mai bun preț, încât l-am făcut să promită. Dacă însă vreți să vă încredințați, faceți-i personal o vizită la fabrică.

Interviul complet aici: