Interviu de colecție cu Audiora, firma italiană de sonorizări

Ediția a 9-a Orodox Market prezintă într-un interviu de colecție povestea firmei de sonorizări Audiora și a omului din spatele succeslui ei: Mario Laltrelli. Sunt 10 pagini cu sfaturi privind o sonorizare profesională și ce presupune consultanța personalizată oferită de Audiora, informații despre cele mai moderne sisteme, dar și detalii personale despre cum Mario, un italian îndrăgostit de Napoli, s-a adaptat într-un orășel de provincie din România și relația deosebită pe care o are cu preoții de aici.

Când ai în spatele tău un consorţiu de firme cum este Alfa Group International, bine organizată şi cu know-how, un bagaj de cunoştinţe şi experienţă foarte mare, atunci ai toate şansele să devii lider de piaţă.

L-am cunoscut pe Mario Laltrelli şi pe vărul său Antonio, tot Laltrelii, căci sunt familie mare, doar 43 de verişori, prin 2008. Erau puţin emoţionaţi, pentru că nu vorbeau foarte bine limba noastră, dar se citea în atitudine dorinţa de a le explica preoţilor ortodocşi că ei vor să îi ajute, pentru a avea sisteme performante de sunet la preţuri accesibile, căci asta e politica Audiora. Astăzi, napoletanul Mario e un adaptat veritabil, locuitorul unui orăşel de provincie din jud.Bacău şi vorbeşte româna cu nuanţe literare. Vă invităm să descoperiţi frânturi de viaţă, experienţă, profesionalism şi, cine ştie… poate se aude mai bine.

Citiți interviul complet aici: http://issuu.com/mediascai/docs/interviu_pam_audiora__iunie_2015