Impresii de la prima conferință dedicată specialiștilor în sonorizări pentru biserică

În cadrul Târgurilor Internaționale Bisericești 2014 a fost organizată pentru prima oară  Conferința Specialiștilor în Sisteme de Sunet pentru Biserică unde 5 dintre reprezentanții de seamă ai domeniului au intrat în dialog cu cei aproximativ 30 de preoți prezenți în public.
Speakerii conferinţei, de la stânga la dreapta: Mihai Buculei si Alesandro Libetti- Belltron Italia, Ilie Popescu – Sonorizaribiserici.ro, Mario Latrelli – Audiora Italia, Silviu Axentie – Strasser Germania
Specialiștii au abordat teme ca importanța sistemelor de sunet în lăcașurile de cult, psihoacustică, adaptarea sistemeor în funcție de arhitectura bisericii sau impactul tehnologiei digitale în sonorizările moderne pentru biserică. La finalul prezentărilor, a urmat o sesiune de întrebări din partea preoților în care cei 5 le-au oferit soluții adaptate problemelor de sonorizare cu care se confruntă.
Mihai Buculei – Belltron Italia
Ilie Popescu – Sonorizaribiserici.ro 
Mario Latrelli – Audiora Italia
Ing. Silviu Axentie – Strasser Germania

La finalul conferinței a fost extras un câștigător pentru tableta cu program de clopote și muzică religioasă, oferită de sonorizări Ilie Popescu.

Câștigătorul tabletei cu program special de clopote și muzică religioasă

Click aici pentru galeria foto completă de la conferință.