Iereus Church Supplies, producător și furnizor cu renume internațional, expune la TOB obiecte bizantine lucrate manual

Iereus Church Supplies este unul  dintre cei mai mari producători și furnizori de odoare bisericești din lume.

Compania are sediul în Statele Unite, iar produsele sale sunt manufacturate în ateliere din Grecia și Rusia, respectând tradiția ortodoxă și stilul bizantin.

Toate piesele sunt lucrate manual cu instrumente tradiționale folosite de vechii meșteșugari și argintari și materiale de înaltă calitate – argint și bronz masiv sau email cu încrustari din aur și argint.

Firma are un portofoliul impresionant ce acoperă o gamă largă de obiecte necesare pentru preot și biserică. Oferta include în prezent peste 10 000 de articole. Pe lângă acestea sunt realizate la comandă obiecte unicat personalizate după dorințele clientului. Pentru fiecare odor, producătorul oferă garanție pe viață. Între 6 si 8 octombrie vă invităm să cunoașteți echipa Iereus și să admirați obiectele inedite ce vor fi expuse pe o suprafată impresionantă de 50 de metri. Veți găsi sfinte vase lucrate manual, cruci de binecuvantare, sfinte evanghelii încrustate cu email si aur,  candelabre impresionate si multe altele. Pentru a răsfoi catalogul online, vizitati: www.iereus.com