Final de Koinè 2015: noi parteneriate și idei pentru piața bisericească

Cel mai mare târg internațional religios: Koinè, a încheiat cu succes cea de-a 16 ediție care a avut loc între 18-21 aprilie, la centru expozițional din Vicenza, Italia. Echipa TOB & Catholic Expo a fost prezentă ca expozant, datorită parteneriatului cu organizatorii Koine.

Timp de 4 zile am intrat în dialog cu ceilalți expozanți: 600 dintre companiile cele mai puternice și cunoscute de pe piața bisericească din toate colțurile lumii și vizitatori profesoniști: producători, importatori, distribuitori veniți din America, Puerto Rico, Brazilia, Pakistan și toată Europa.

Tuturor le-am vorbit cu mândrie despre artiștii talentați și firmele de renume din România, prezente în catalogul Top Producers, publicație specială dedicată târgurilor internaționale la care participăm.

România a mai fost reprezentată în cadrul târgului și prin intermediul celor celor 4 firme expozante: atelierul de sculptură Barock Stil din Tg. Mureș, turnătoria Turbonef din Rm. Vâlcea, Art & Style Glass, atelierul de icoane Vladiana din Iași.

Suntem încrezători că eforturile de promovare ale echipei noastre vor fi încununate cu relații avantajoase de business între producătorii, distribuitorii români și jucătorii mondiali importanți, de asemenea, că piața bisericească din România va fi revitalizată de companii noi, profesioniste din toate punctele de vedere.

Click aici pentru galeria foto a Târgului Internațional religios, Koinè – Italia: www.facebook.com/targul.bisericesc 

Media Scai se pregătește pentru participarea la următoarele evenimente ale partenerilor noștri: Orthodoxia - Grecia – 22-24 Mai si Sacroexpo - Polonia – 22-24 Iunie

 

è