Evdokimos și Konstantinos Giagmouris – Materiale și țesături pentru veșminte preoțești și acoperăminte bisericești

Evdokimos și Konstantinos Giagmouris  reprezintă cea de-a doua și a treia generație care conduce magazinul de materiale și țesături bisericești din centrul Salonicului.

Magazinul Ieratika Giagmouris a fost fondat în 1935 de Theofilo Giagmouri și de atunci este frecventat de cele mai mari ateliere de veșminte, datorită varietății mari de modele și texturi și a calității înalte.

Din 1969 și până în prezent magazinul se află pe strada Karipis 36, în Galeria Ermeion din Salonic, iar începând de anul acesta un nou magazin va funcționa și pe strada Karipis 7.

Aici puteți găsi toate cele necesare pentru veșminte preoțești, decorarea și înveșmântarea Bisericilor și a Sfintei Mese:

materiale (peste 60 de modele), galoane (peste 20 de modele), franjuri, ciucuri, cruci, butoni, inele, cordonașe, clopoței, ingerași, stele, forme, broderii cu Hristos, catifea, alpaca, captușeala din saten, material de reverendă englezesc (mat, strălucitor, creponat).

Datorită bogatei experiențe în domeniu, Konstantinos și Evdokimos Giagmouris vă pot ajuta să alegeți ce este mai bun pentru nevoile dumneavoastră si să faceți cele mai potrivite îmbinări și asocieri de nuanțe.

 

Astfel că, odată ajunși în Salonic nu trebuie să ratați cele două magazine.

Până atunci însă vă invităm să vizitați website-ul magazinului www.ieratika-giagmouris.gr unde puteți să vedeți o parte din modelele disponibile și chiar să plasați o comandă folosind codurile produselor.

Pentru detalii suplimentare, iată mai jos datele de contact:

Giagmouris Konstantinos

Str. Karipi 7, Salonic, Grecia
Tel/Fax : 0030-2310 229580/2310 284301
Email: giagmouris@ieratika-giagmouris.gr
www.ieratika-giagmouris.gr