Ediția jubiliară Ortodox Market a fost publicată și distribuită

De mai bine de 6 ani, în această perioadă anunțăm cu bucurie că am publicat și distribuit catalogul profesional ORTODOX MARKET. Anul acesta este cu atât mai bogat în emoții întrucât am ajuns la cea de-a X-a ediție. Aceasta poate fi răsfoită atât în format tipărit cât și electronic și a fost deja distribuită, gratuit prin poștă, către preoți, mănăstiri și firme de profil din toată țara.

Este o ediție de sărbătoare, cu un design deosebit, interviuri spectaculoase și multe noutăți.

Veți descoperi nume noi de pe piața bisericească națională și internațională: Bisonorizari (RO.) – specialist în sisteme de sonorizare, Proconsel (RO.) –  mare distribuitor de mașini de prelucrarea lemnului, Artis (Grecia)- atelier specializat in poleire cu aur și recondiționare mobilier si obiecte de cult, Landau (RO) – distribuitor produse MADEIRA pentru broderie, Divin Art (RO) – mare atelier de iconografie bizantină, Sidora (RO) – producator ornamente si pardoseli marmura si granit pentru biserici, Thedori & Grigoris Martogian (Grecia) – obiecte bisericești unicat, Taxiarchis Bros (Grecia) – producator  bijuterii din argint, imitații de bijuterii, componente din argint pentru articole religioase.

Veți pătrunde în atelierele unor români autentici care duc mai departe meștesugul moștenit de sute de ani. Îi veți cunoaste pe meșterii făurari ai fierului, familia Tinca și artiștii desăvârșiți ai lemnului, familia Hantăr, prin intemediul celor două interviuri de colecție. Mai multe detalii despre acestea în articolul viitor.

Tot în paginile ediției jubiliare, veți putea vedea noutățile pregătite de unii dintre cei mai mari producători de obiecte bisericești și furnizori de servicii: Clopote Blotor, Audiora, Bizanticons Art, Eikon, Meteorast, Straesser, Belltron și mulți alții.

Puteți descărca ORTODOX MARKET, Ed. a X-a accesând linkul:

 https://www.dropbox.com/s/91cvedzl5h6aph8/ORTODOX%20MARKET%202015.pdf?dl=0

Multumim Sfântului M. Mucenic Ioan cel nou de la Suceava care ne ocrotește activitatea și tuturor cititorilor, clienților, colaboratorilor care ne-au inspirat să publicăm cele 10 numere ORTODOX MARKET.