Dimi Sound, servicii complete pentru hramuri, sfințiri și alte evenimente religioase

Sonorizări, Filmari și Fotografii pentru evenimente religioase 

Dimi Sound este una dintre puținele firme de sonorizări din România care oferă servicii complete de o calitate ireproșabilă. Cunoscându-l pe Dimitrie Voicescu, cel care a înființat Dimi Sound, am înțeles de ce este important să se ocupe de sonorizare o persoană cu pregătire specială.

Dimitrie Voicescu este psalt la Biserica Sf Ioan Rusul – Polizu din Bucureşti și pentru el acuratețea sunetului este deosebit de importantă. A început să fie interesat de sonorizări în timpul pelerinajelor în Grecia, unde a fost impresionat de calitatea și acuratețea sunetului în timpul slujbelor. Acolo, a întâlnit un alt psalt ce făcea sonorizări de mai bine de trei decenii, care i-a împărtășit tainele meseriei. Totul s-a transformat în pasiune după ce a pus la punct o sonorizare cum auzise în Grecia, la biserica unde cântă. Apoi a urmat Dimi Sound.

În prezent, firma este partenerul ideal atunci când vine vorba de evenimente religioase, oferind consultanță privind sonorizarea, filmarea, fotografierea și amenajarea de scenă.

În preajma sărbătorilor, Dimi Sound oferă pachete promoționale speciale:

Pachet I: Hram/Sfințire (cuprinde scenă 6m/4m, sunet 3000w, microfoane wireless, cântare) – de la 1500 lei + Cheltuieli Transport;

Pachet II: Hram/Sfinţire (sunet + cântare) de la 800 lei

Pachet III: ( pach 1 + foto si video ) de la 2500 lei

În funcţie de Hram, Sfinţire sau Slujbă cu Arhiereu, pe scenă Dimi sound asigură sonorizare de până la 30.000 de credincioşi (Sf. Dimitrie Basarabov, Sf. Parascheva, Sf. Filoteea etc… ) și scenă pentru de diferite mărimi.

Pentru mai multe, contactați Dimi Sound:

0765.613.985 – Dimitrie Voicescu

     WWW.DIMISOUND.RO