De ce să veniți Târgul Bisericesc?

Târgul Bisericesc este un eveniment unic în România, o reuniune de tradiții și forme de exprimare a iubirii pentru Dumnezeu.
Veți cunoaște oameni dăruiți de Dumnezeu să făurească odoare care pot fi o binecuvântare pentru casa și biserica unde vor fi așezate.
Veți putea privi nu doar simple obiecte de decor, ci mărturii de credință. Icoana pictată de maica de la atelier și metanierul împletit în taina rugăciunii poartă cu ele ocrotire divină și jertfa monahului.

Toate cele expuse pot fi privite sub această lumină. De la clopotele frumos împodobite cu decorațiuni creștine care vor mărturisi dreapta credință peste veacuri, la veșminte cusute și brodate în familii de preot și în ascultare de monah, la tâmpla bisercii încrustată de mână de român trainic peste care s-au așternut generații, cărți traduse cu nesaț de adevărați misionari, pentru care profitul se cuantifică în suflete liniștite, iar businessul înseamnă adesea bani puși din buzunarul propriu, până la ceaiuri, siropuri și uleiuri preparate după rețete străvechi în atelierele mănăstirilor.
Veniți, vedeți și bucurați-vă de acești oameni minunați, de lucrurile bineplăcute lui Dumnezeu. Ignorați ce nu vă interesează, prețuiți oamenii și toate cele în care vă găsiți identitatea și liniștea.
Vă așteaptă creștini din România, Serbia, Grecia, Polonia și mulți alții.
V-am pregatit ateliere de pictură, restaurare, demonstrații de sculptură și concerte de toacă susținute de copii ce poartă mândri straie populare.
Sunt multe astfel de povești la Târgul Bisericesc. Nu este doar despre firme și vânzări.