Cum s-au distrat copiii la TOB

La fiecare ediție a Târgurilor Internaționale Bisericești suntem bucuroși să primim și vizita celor mici. Sunt atrași mereu de obiectele colorate și strălucitoare, de clopotele uriașe, de cărțile frumoase și de forfota oamenilor veniți la târg.

Anul acesta, numărul lor a depășit orice așteptare, peste 200 de copii find prezenți la evenimentele organizate special pentru ei.

În toate cele 3 zile, au participat la atelierele de pictură pe sticlă, coordonate de părintele Mircea Marțian și doamna Ioana Rusu. Aici copiii au fost îndrumați cu multă răbdare și dăruire să picteze icone pe sticlă, iar rezultatele au fost fantastice.

În ultima zi, „profesorul de joacă”, Leon Magdan i-a fascinat pe copii cu jocuri, experimente științifice, iluzionism, ghicitori și renumitul spectacol de umbre.

Un eveniment nelipsit de la târgul bisericesc este concertul de toacă, coordonat de părintele Octavian Smădu, organizatorul Festivalului Internațional de Toacă. Aici copii au învățat să bată toaca și i-au ascultat pe cei doi băieți care l-au însoțit pe părinte.