Casa Latină, Fagio Com și Filippou Church Furniture – trei ateliere cu tradiție în sculptură mobilier bisericesc din România și Grecia vă așteaptă la TOB 2016

Alegerea celui mai potrivit atelier pentru realizarea mobilierului bisericesc poate fi un proces destul de dificil, având în vedere complexitatea elementelor de care preotul trebuie să țină cont: material, reprezentare, timp de execuție, durabilitate, cost etc.

La TOB 2016, cei interesați vor avea ocazia de a cunoaște trei dintre atelierele cu tradiție din România și Grecia.

Casa Latina Srl Bacău, atelierul condus de maestrul Dumitru Gârea, singurul artist specializat în sculptură brâncovenească, ale cărui lucrări sunt adevărate opere de artă.

 

Fagio Com Srl Bacău

Unul dintre cele mai performante ateliere de sculptură mobilier bisericesc din România, care reusește să îmbine cu succes cele mai avansate tehnologii de prelucrare primară a lemnului cu amprenta manuală a sculptorilor cu experientă.

Condus de dl.  Iosif Bolog, atelierul este recunoscut pentru eficiența în respectarea termenelor de execuție, calitatea și durabilitatea lucrărilor sale.

 Filippou Church Furniture

Unul dintre cele mai cunoscute ateliere de sculptură manuală mobilier bisericesc din Grecia. Având o experiență îndelungată, firma este renumită pentru lucrările sale sculptate în lemn adus din Africa și Canada, folosind tehnici specifice și decorațiuni originale.

Numeroase biserici din Sf. Munte, din Grecia și Europa sunt înfrumusețate cu mobilierul bisericesc realizat de Filippou Church Furniture.

În România, compania va expune pentru prima dată lucrările sale în cadrul TOB 2016.

Vă așteptăm pe 6,7 și 8 octombrie să stați de vorbă cu managerii celor trei ateliere. Veți beneficia de consultanță gratuită și veți putea lua cea mai bună decizie pentru realizeazrea mobilierului bisericesc.