Bizanticons Art expune la TOB candelabrul de 2 metri, cu horos de bronz masiv aurit și Sfinte Vase lucrate manual.

Bizanticons Art, firma producătoare și importatoare de articole religioase, va avea o prezență impresionantă la cea de-a 15 ediție a Târgului Internațional Bisericesc TOB din 2-4 octombrie de la centrul Expo Transilvania, Cluj.
Pentru prima oară, va expune candelabrul cu horos de bronz masiv aurit, de 2 metri înălțime, diametru de 2 metri, cu 70 becuri și 160 de kg și sfinte vase și chivote lucrate manual de cei mai renumiți bijutieri din Grecia.
 La intrarea principală TOB, veți fi întâmpinați de două spații de expunere Bizanticons Art, fiecare de 25 mp, primul cu absolut tot ce este necesar pentru împodobirea unei biserici: obiecte bisericești, candele, seturi de sfinte vase, evanghelii, engolpioane, policandre de bronz și aliaj, bastoane arhierești, cruci de binecuvântare și cruci pectorale, sfeșnice și multe altele. Pe partea dreaptă veți găsi standul de icoane și articole religioase a cărui amenajare va aminti de o bisericuță.
Mai mult decât atât, toate produsele Bizanticons Art vor avea prețuri mai mici cu 10-50%. Fiecare client va primi din partea firmei și o iconiță cadou si pentru copii se vor oferi cărți de rugăciuni și colinde.