Athos Collection, prezentă la TOB cu reduceri de 10%

Athos Collection, unul dintre cei mai cunoscuți producători de veșminte pentru clerici și monahi din România, vă invită să vizitați standul din cadrul TOB, Centrul Expo Transilvania din Cluj, pe 2,3 și 4 octombrie și să profitați de discountul de 10% pentru toate produsele expuse.

De la reverende de mir, reverende grecești și reverende pentru maici, rase sau veste căptușite, veșminte brodate, tunici, sau cămăși cu mâneca lungă, produsele Athos Collection sunt binecunoscute pe piața bisericească datorită calității deosebite.  Acestea rezistă foarte bine în timp atât în ceea ce privește culoarea cât și calitatea materialului,  mai ales acum când se schimbă anotimpul.

În cele trei zile ale târgului, la standul Athos Collection veți beneficia de consiliere gratuită, veți putea afla detalii despre anumite modele sau materiale și veți putea plasa o comandă că aveți deja cu dumneavoastră măsurile exacte. Veti avea ocazia să explicați specialiștilor dorința dumneavoastră mai ales că atelierul Athos Collection realizează și reverende personalizate.