ABA Cuprum Polonia, pentru prima oară la TOB

ABA Cuprum Polonia va expune pentru prima oară la Târgul Internațional Bisericesc TOB, cu dorința de a crea cât mai multe parteneriate cu firmele distribuitoare din România.

Între 2-4 octombrie, vă invităm să vizitați standul ABA Cuprum de la TOB care va avea loc la centrul Expo Transilvania din Cluj Napoca pentru a admira obiectele deosebite, lucrate manual prin metode tradiționale în aliaj de cupru și argint.

Firma a fost înființată în 1985 de artistul Peter Adamczyk și funcționează ca o afacere de familie în localitatea Ciechocinek, Polonia (aproape de Torun).  ABA Cuprum oferă  gamă largă de articole religioase, majoritatea fiind o îmbinare spectaculoasă de decorațiuni din cupru, argint și aur de 24 de carate, cristale, materiale și pietre prețioane, lemn, textile și pictură manuală: icoane, cruci pectorale și cruci de mari dimensiuni, medalioane, reliefuri, coperți pentru evanghelii.

Majoritatea modelelor sunt creație originală, personalizte în funcție de dorințele clientului,  cu excepția icoanelor canonice.