A fost publicată cea mai nouă ediție a catalogului Ortodox Market

În această perioadă specială este o bucurie pentru noi să vă aducem în dar o nouă ediție a catalogului Ortodox Market. Este o ediție mult așteptată pentru care am lucrat îndelung împreună cu artizanii și profesioniștii din domeniul bisericesc din România, Grecia, Serbia, Germania etc.

Veți descoperi multe noutăți atât de la companiile deja consacrate, care se străduiesc de fiecare dată să dezvolte produse și servicii care să vă fie de folos, cât și de la companii noi din Grecia și România.

Așa cum v-am obișnuit, și în această ediție am pregătit un interviu special, de data aceasta un interviu de suflet cu părintele Constantin Necula. Sfinția sa ne-a făcut onoarea de a ne răspunde la întrebări de actualitate care ne frământă deopotrivă pe noi mirenii, dar și pe sfințiile voastre, preoți militanți asemeni părintelui Necula.

Totodată în paginile catalogului veti descoperi povestea unor firme de succes cum sunt Turnătoria Turbonef și liderul în domeniul utilajelor pentru mobilier bisericesc Danibrum Comănești,  precum și multe testimoniale ale unor preoți despre colaborarea cu cei prezenți în Ortodox Market. 

Dacă nu ați intrat încă în posesia catalogului, ne puteți solicita un exemplar gratuit pe tobromania@yahoo.com